9104LTO Glaskracht Nederland heeft vorig jaar een verkenning uitgevoerd naar de meerwaarde van werken via het Ondernemingsdossier. Een van de uitkomsten is dat werken met het Ondernemingsdossier veel overzicht geeft in de bedrijfsdocumentatie.

Wat is het ondernemingsdossier?
Met het Ondernemingsdossier kunt u slim voldoen aan wetten en regels. Met de digitale applicatie kunt u makkelijk en overzichtelijk alle relevante bedrijfsdocumenten bewaren, zoals keuringscertificaten. Ook laat het Ondernemingsdossier zien aan welke regels moet worden voldoen en herinnert u aan acties die genomen moeten worden. Het Ondernemingsdossier bespaart tijd en geeft onder andere overzicht in de bedrijfsvoering.

Overzicht
U krijgt door te werken via het Ondernemingsdossier meer overzicht in de eigen bedrijfsvoering. Dit komt omdat u binnen de applicatie van het Ondernemingsdossier alle informatie beschikbaar heeft. Ook krijgt u meer overzicht over uit te voeren acties, zoals het laten keuren van een stookinstallatie en de frequentie. Bepaalde acties kunt u zelfs aan uw medewerkers koppelen en u volgt vervolgens de voortgang. 

Zelf gaan werken met het ondernemingsdossier?
Wilt u ook slim voldoen aan wetten en regels voor uw bedrijf, doe dan mee! U kunt zich hiervoor aanmelden bij LTO Glaskracht Nederland. Lees hier meer nuttige informatie!

Agenda Binnenkort

Geen gebeurtenissen gevonden

Agenda

loader

Het Weer

Weersverwachting
Zoetermeer
Weeronline.nl - Meer weer in Zoetermeerweeronline.nl Altijd jouw weer

Regenradar

Regenradar
Zoetermeer
Regenradar Zoetermeerweeronline.nl Altijd jouw weer