GerberaUnited 7

Op 11 november vindt de uitreiking plaats van de Ondernemersprijs Pijnacker-Nootdorp. Met deze prijs wordt een blijk van waardering uitgesproken voor alle lokale ondernemers die zorgen voor werkgelegenheid en een gezonde lokale economie in onze gemeente.

Eén van de vier genomineerden is LG Flowers uit Pijnacker; een modern, arbeid- en milieuvriendelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in verdeling, selectie en productie van gerbera's en gerberaplanten. Met meer dan 100.000 m² oppervlakte aan bloemen telen zij 60 miljoen gerbera's per jaar en daarmee behoren zij tot een van de grootste gerberaproducenten ter wereld. In drie generaties is het bedrijf uitgegroeid tot een vertrouwde speler op de bloemenmarkt.

Prijsuitreiking
De uiteindelijke winnaar wordt op dinsdag 11 november bekend gemaakt op de ondernemersavond in het bestuurscentrum van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. De feestelijke bijeenkomst organiseert de gemeente samen met lokale ondernemersorganisaties. Alle ondernemers uit Pijnacker-Nootdorp zijn welkom. Noteer de avond alvast in uw agenda en meld u aan via:www.ovpn.nl/ondernemersprijs2014.

Agenda Binnenkort

Geen gebeurtenissen gevonden

Agenda

loader

Het Weer

Weersverwachting
Zoetermeer
Weeronline.nl - Meer weer in Zoetermeerweeronline.nl Altijd jouw weer

Regenradar

Regenradar
Zoetermeer
Regenradar Zoetermeerweeronline.nl Altijd jouw weer